Zondag 9 september is er een gecombineerde kunst- en boekenmarkt op het Canadaplein in Alkmaar. Kunstenaars en boekhandelaren van uit het hele land, waaronder lokale artiesten, presenteren hun kunst en boeken.
Schilderijen in alle kleuren en maten, abstract, modern, traditioneel maar ook zwart / wit, pentekeningen, sieraden van goud, zilver en titanium, keramiek in alle vormen en maten, textiele werkvormen en bronzen beelden zullen niet ontbreken. De kunstenaars staan zelf bij hun kraam om in gesprek te gaan over de ideeën achter hun werk. Een aantal zal demonstreren hoe het creatieve proces in zijn werk gaat.
Boekhandelaren van uit het hele land presenteren hun boeken. Antiquarische boeken, echte collectors items, of gewoon dat ene boek waar je al jaren naar zoekt. Ook strips, platen / vinyl, cd’s en dvd’s  zullen vertegenwoordigt zijn.
De markt is van 11:00 uur tot 17:00 en entree is gratis.

Pin It
Bekeken: 2506x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/