De 31-jarige Alkmaarder die dinsdagochtend gewond werd aangetroffen bij Spy City, een winkel in afluisterapparatuur, blijkt doelwit van een mislukte liquidatie. De dader probeerde het slachtoffer neer te schieten, maar omdat het geweer weigerde sloeg hij hem op zijn hoofd met het wapen tot bloedens toe. De Alkmaarder raakte zwaargewond.

De vluchtauto, een Audi Q5, is inmiddels getraceerd op de A.A.H. Struijckenkade in Amsterdam. Dit aan de hand van een Burgernetmelding. De politie heeft de auto in beslag genomen en heeft een onderzoek ingesteld. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer weten van het incident of die de auto ergens hebben gezien in de afgelopen dagen. Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[UPDATE] Inmiddels heeft het arrestatieteam drie verdachten aangehouden.

 
Pin It
Bekeken: 3109x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/