Jan Hoekzema, raadslid voor OPA, maakte dinsdag zijn ergernis kenbaar over het gedrag van jongeren bij de één van de attracties van de Alkmaarse kermis: de botsauto's.

Op zijn Facebookpagina plaatste hij het volgende: "Vorig jaar heb ik de problemen rond de botsauto’s op de Alkmaarse kermis ook al ter sprake gebracht. Helaas was er volgens de politie en burgemeester Bruinooge niets aan de hand. Helaas is het dit jaar alweer raak. Alkmaarse jongeren lopen met een grote boog om de botsauto’s omdat ze daar niet veilig zijn. Jongeren worden bespuugd en geschopt door een grote groep allochtone jongeren".

Verder meldt Hoekzema dat hij van diverse kanten ernstige signalen ontving, maar dat de politie en de burgemeester beweren dat er niets aan de hand is. "Ik leg me hier niet bij neer en blijf dit terugkerende probleem benoemen. En nee ik discrimineer niet, ik benoem een probleem die de officiële instanties liever onder het tapijt willen schuiven", zo meldt hij.

De kermis is begonnen op vrijdag 24 augustus en zal op zondag 2 september worden afgesloten met een groot vuurwerkspektakel.Pin It
Bekeken: 5016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/