Dinsdag 4 en woensdag 5 september wordt in Alkmaar nieuw asfalt gelegd op de Randersdijk, de weg die vanaf de Nieuwe Schermerweg doorloopt tot onder de Friesebrug. Het asfalt is hier in zeer slechte staat. Het fietspad wordt meteen meegenomen in het onderhoud.

De werkzaamheden vinden zoveel als mogelijk buiten de spits plaats om de bereikbaarheid van de stad zo goed mogelijk te houden. Dinsdag is de Randersdijk tussen 8:30 uur en 16:00 uur afgesloten voor alle verkeer en woensdag tussen 7:00 uur en 16:00 uur. Het fietspad is beide dagen dicht. Zowel fietsers als gemotoriseerd wegverkeer worden omgeleid middels de gele bebording langs de weg.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden bij ‘werk in uitvoering’ op stadswerk072.nl.
Pin It
Bekeken: 2610x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/