Spy City in Amsterdam is op last van de gemeente voor onbepaalde tijd gesloten nadat een 31-jarige Alkmaarder, die een winkelmedewerker blijkt te zijn, hier doelwit werd van een mislukte liquidatie. Gemeente Amsterdam wil voorkomen dat de winkel in afluisterapparatuur een rol kan blijven spelen bij het faciliteren van criminele activiteiten die de openbare orde aantasten.

Dinsdag werd de Alkmaarder doelwit bij een moordaanslag. De aanslag mislukte echter, omdat het geweer van de dader dienst weigerde. Daarna werd de medewerker toegetakeld met het geweer en raakte zwaargewond. De dader ging er vandoor in een Audi Q5, die later werd gevonden dankzij Burgernet. Uiteindelijk heeft een arrestatieteam drie verdachten aangehouden.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer weten van het incident of die de auto ergens hebben gezien in de afgelopen dagen.
Pin It
Bekeken: 2478x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/