Hortus Alkmaar organiseert dit jaar weer een Kunstweekend. Cursisten van Atelier19 en kunstenaars van Crejat exposeren op zaterdag 22 en zondag 23 september hun werk in de tuin van de Hortus. Ook geven cursisten van Atelier16 in de tuin demonstraties beeldhouwen.

Naast dat er het hele weekend een expositie is, wordt zondag op het terras een kleine kunstmarkt gehouden. Amateurkunstenaars tonen hier hun werk zoals schilderijen, etsen, glaskunst, keramiek, sieraden, vilten shawls en vertellen er graag over. Zondag is er ook een workshop origami of fotografie. Kinderen kunnen een speurtocht doen door de tuin en zelf een stenenkunstwerkje maken.

De tuin van Hortus Alkmaar is beide dagen geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/