De Openluchtbioscoop in het Alkmaarse Park de Oude Kwekerij van zaterdag 8 september wordt afgelast. Er worden regenbuien en windkracht 4 verwacht. Deze tweede editie van het seizoen, met als hoofdfilm 'Everybody wants some!', is verplaatst naar vrijdagavond 14 september.

Er wordt met een aantal korte films gestart zodra de zon onder is. Het Parkhuis is al vanaf 19:00 uur geopend en vanaf dan kunnen gratis kaartjes voor de tribune bij de entree van het park worden gehaald. Er is een beperkt aantal zitplaatsen op de tribune.

Telkens wordt uiterlijk twee dagen van tevoren besloten of de filmavond doorgaat. Dit is na te gaan via facebook.com/hetmoment.net, de nieuwsbrief van Het Moment (hetmoment.net), parkdeoudekwekerij.nl en de Facebookpagina van Park de Oude Kwekerij.
Pin It
Bekeken: 2636x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/