Tegen het Alkmaarse dj-evenement ’De Brug Draait Door’, dat ondanks een bezwaar van de Vereniging Zondagsrust toch mocht plaatsvinden, wordt alsnog bezwaar gemaakt.

Tijdens de editie van 2017 werden in de nieuwe evenementenvergunning beperkingen opgelegd. Het dj-feest in de binnenstad duurt korter - zes in plaats van negen uur - en de geluidsnorm werd naar beneden bijgesteld.

Ook voerde het GeluidBuro een onderzoek uit, in opdracht van de gemeente Alkmaar. De conclusie hiervan was dat de Platte Stenenbrug ongeschikt is voor evenementen waarbij geluid wordt geproduceerd. Niettemin mocht de editie 2018 van De Brug Draait Door bij wijze van ’proef’ doorgaan.

Samen met vijftig omwonenden tekent ook de Vereniging Zondagsrust, die vorige maand naar de bestuursrechter stapte, weer officieel bezwaar aan tegen de nieuwe evenementenvergunning.

In de tweede helft van oktober houdt de gemeente een hoorzitting in verband met de evenementenvergunning en de daartegen geuite bezwaren. Dan zal ook een enquête worden besproken die onder buurtbewoners en festivalgangers is verspreid.
Pin It
Bekeken: 3163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/