De opgeknapte Ringersfabriek zal vrij komen te staan. Op deze manier moet het verblijfsgebied aan de Noorderkade in Alkmaar aantrekkelijker worden. Het gedeelte waar vroeger de Mediamarkt in was gevestigd wordt hiervoor binnenkort gesloopt.

Ook andere bebouwing die in de loop van de jaren aan de vroegere chocoladefabriek Ringers vast kwam te zitten wordt gesloopt. Alleen het gedeelte waar Toys 'R Us blijft overeind en wordt gerenoveerd.

In 2011 werd Ringers een gemeentelijk monument. Daarna kwam een ondernemer met het idee om er een 'Chocolate Experience' in te vestigen, maar dat plan ging niet door omdat de financiering niet rond kwam.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling heeft sinds dit jaar het gebouw in handen. Op de benedenverdieping komt een foodhal in combinatie met horeca. De vier verdiepingen daarboven worden voor appartementen bestemd. Samen met BPD Ontwikkeling wordt dit plan uitgewerkt.
Pin It
Bekeken: 3776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/