De provincie doet een test naar de oorzaak van de storingen van Alkmaarse bruggen tijdens afgelopen zomer. Door het inzetten van sensoren moet achterhaald worden wanneer de bruggen in storing gaan en open blijven staan of juist niet open gaan.

Deze zomer had de één na de andere brug last van de hitte en sloegen brugdekken door krimp en uitzetting vast. Tot grote ergernis van  verkeersdeelnemers die vast stonden of in het gunstigste geval om moesten rijden.  De enige remedie was om de bruggen te koelen met water.

De sensoren die nu als proef op één van de bruggen geplaatst zijn meten de temperatuur van de buitenlucht en van het brugdek en geven aan wat het koelen van de delen bij hitte doet. De resultaten van de test zullen in de toekomst gebruikt kunnen worden bij de andere bruggen.
Pin It
Bekeken: 2945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/