Woningbouwproject ‘Dockside’, wat het leegstaande gebouw ‘Kwakelhuis’ op de hoek van de Kwakelkade en de Noorderkade gaat vervangen, stuit op veel bezwaren. Tijdens de inspraakprocedure kwamen er 28 reacties binnen. De bezwaren gaan vooral over de hoogte van het complex, maar ook over verkeersoverlast en veiligheid.

Het nieuwe gebouw varieert in hoogte en door dit spel van bouwhoogten zal deze het uitzicht volgens de gemeente nauwelijks belemmeren. Ook luistert de gemeente naar de zorgen over verkeersoverlast. Er is een extra inrit gepland om dit tegen te gaan.

‘Dockside’ bestaat uit 135 appartementen, vijf stadswoningen en 174 parkeerplaatsen. De hoogste woning is 38 meter hoog. De ene helft is koop, de andere helft is huur en dertig procent zal gebouwd worden voor sociale koop of huur. Het plan is om einde van het jaar te starten met de bouw.
Pin It
Bekeken: 4304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/