Rennende kaasdragers, een waag en veel, heel veel kazen. Wie niet beter weet zou zich woensdagmiddag op het Waagplein kunnen wanen. Maar het decor voor deze minikaasmarkt was toch echt winkelcentrum De Mare waar een speciale kinderkaasmarkt op uitnodiging van het winkelcentrum was neergestreken.

Natuurlijk was er ook een belluider, want zonder het luiden van de traditionele kaasmarktbel kan de markt niet van start gaan. Belluider was Nigel de Jong die tijdens de International Childrens Games in Israël de Fair Play prijs, waarvan er maar ééntje wordt toegekend, in de wacht wist te slepen.

Speciaal voor deze kinderkaasmarkt werden ook kinderkaasspelen gehouden voor basisschoolleerlingen van groep 6/7. Uiteindelijk bleek basisschool De Burijn de opdrachten het beste te hebben uitgevoerd.

De minikaasmarkt kon rekenen op veel belangstelling van het publiek, dat de markt waardeerde en zich maar al te graag met de kazen en de dragers liet fotograferen.
Pin It
Bekeken: 3051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/