Op zondag 14 oktober sluit Hortus Alkmaar het seizoen af met een gezellige herfstmarkt.

Op het terras zijn allerlei biologische producten te koop, zoals planten uit eigen tuin, zaden, pompoenen, bloembollen, wijn, honing en bijenwaszalf. Ook leuke kadootjes zoals geurpotjes, vilten, sjaals en sieraden zijn op de markt te vinden. Diverse deelnemers van de Eerlijk Winkelen-route Alkmaar zijn aanwezig om uitleg te geven over hun producten en missie.

De hele middag zijn er workshops herfstkrans maken. Het aantal deelnemers is beperkt, dus vooraf aanmelden wordt aanbevolen. Natuurgidsen geven rondleidingen door de bijzondere Hortus-tuin. Kinderen kunnen zelf broodjes bakken, een kabouterspeurtocht doen en knutselen met herfstmaterialen.

Op hortusalkmaar.nl staat het complete programma. Hortus Alkmaar is te vinden aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. De tuin is deze dag geopend van 12:00 uur tot 17.00 uur. Het entree is gratis.
Pin It
Bekeken: 2353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/