De brandweer is dinsdagmiddag en tot ver in de avond bezig geweest met een zoektocht naar een auto die tussen Bergen en Koedijk in het Noordhollands Kanaal terecht is gekomen.

Een voorbijganger meldde einde van de middag dat er bandensporen riching het water gingen en daar ophielden. Het gevolg was een flinke zoektocht door hulpdiensten waaronder duikers van de brandweer. De auto werd uiteindelijk gevonden door inzet van een sonarboot. Het uitlezen van een ANWB-dongel met GPS maakte duidelijk dat de route van het voertuig inderdaad ophield bij het kanaal en dat de auto al eerder in het kanaal terecht moet zijn gekomen.

Het bleef lang onduidelijk hoeveel mensen in de auto zaten tijdens het ongeval en wat er met hen gebeurd was, maar later werd duidelijk dat het om een vrouw ging van wie het lichaam tegen middernacht is geborgen.
Pin It
Bekeken: 4298x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/