Vrijdagochtend is een automobiliste met de auto ondersteboven in een sloot langs de Hoeverweg bij Alkmaar terecht gekomen. Ze kwam vanuit de richting Alkmaar en reed richting Egmond toen het mis ging. De vrouw bleef wonder boven wonder ongedeerd.

Zowel brandweer als ambulance en politie kwamen ter plaatse. Volgens een aanwezige agent is het een raadsel hoe de vrouw met haar auto in de sloot is beland.

De vrouw bleek na controle ter plaatse niets te mankeren en hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis. De auto was er slechter aan toe, die werd door een berger afgevoerd en moet als total loss worden beschouwd.
Pin It
Bekeken: 3686x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/