Van 27 tot en met 30 december presenteert Karavaan de 3e Winterkaravaan. De succesvolle ingrediënten, zijnde vijf nieuwe voorstellingen van jonge makers, een expeditie op locatie, stamppot en bier, blijven onder het thema 'Eigen Grond' hetzelfde. Wel wordt het evenement op een nieuwe locatie gehouden: niet meer in de Ringersfabriek maar in de verlaten TMG-drukkerij in Alkmaar.

De Winterkaravaan is een project waarin jonge professionele makers artistiek en productioneel door Karavaan worden begeleid. Makers uit het hele land konden hun plannen insturen en daarvan zijn er vijf geselecteerd. De makers mogen een voorstelling van 20 minuten uitwerken en maken kans op een plekje in het zomerfestival, dat volgend jaar wordt gehouden van 30 mei ten met 10 juni.

De vijf makers en hun projecten zijn zeer divers. Collectief Ludwig ontwikkelt muziektheater over de symboliek van vlaggen, de fysieke performance van Franziska Menge gaat over sterven voor het vaderland. Cassandra Onck en Cedric Maurice Wiegel maken een audio-installatie over hoe Alkmaarders verbonden zijn aan de stad en Luuk Weers brengt een theatrale installatie over het absorptievermogen van de mens. Daisy Hoogendoorn en Janna Adank presenteren een kleinkunst-voorstelling over territorium-drift.

Naast bijzondere voorstellingen in leegstaande drukkerij kunnen bezoekers genieten van heerlijk winters eten en drinken.

De Winterkaravaan is dagelijks van 15:00 tot 18:30 uur of van 19:00 tot 22:30 uur te aanschouwen. Kaartjes kosten 32,50 per persoon, inclusief eten en drinken. Vrienden van Karavaan betalen 30 euro. Verdere informatie en tickets zijn te vinden op karavaan.nl. (foto: Emil de Jong)
Pin It
Bekeken: 3305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/