Woensdagavond 31 oktober organiseert de Kapelkerkgemeente in Alkmaar weer een gedenkbijeenkomst voor mensen die te maken hebben gehad met het verlies van een dierbare. Iedereen die rouwt om een geliefde is welkom om naar de Kapelkerk aan de Laat te komen.

Bezoekers wordt gevraagd om een foto mee te nemen van degenen die zijn verloren zijn. Wie dat wil kan zijn of haar nam opgeven, dan wordt die tijdens de bijeenkomst voorgelezen. Daarnaast kan men een kaarsje opsteken, liederen meezingen, luisteren naar een kort woord van bemoediging en er is ruimte voor stilte en bezinning. De inloop met koffie en thee is vanaf 19:30 uur en aanvang is een kwartiertje later.

De Kapelkerkgemeente is een jonge snelgroeiende gereformeerde kerk, die Jezus Christus en zijn Woord centraal stelt. Actuele thema’s worden steeds benaderd in het licht van de Bijbel. Erediensten zijn altijd op zondagmorgen om 10:00 uur. Zie meer informatie op gkvalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/