Zaterdagavond 24 november is de Ridderzaal van de Heeren van Sonoy in Alkmaar het toneel voor hét gala dat Alkmaar nog niet eerder heeft gehad. Een avond met livemuziek verzorgd door hét nummer 1 DJ Saxofonist duo van Nederland: John & Mr. Smith, en VVD Tweede Kamerlid Rudmer Heerema als special guest.

Het gala wordt georganiseerd door netwerkclub Business Café Alkmaar die nu twee jaar bestaat en in de regio bekend staat als een gezellige en inspirerende netwerkclub. Ook is er onbeperkt eten en drinken. "Hét gala dat Alkmaar nooit heeft gehad, voor en door enthousiaste professionals uit Alkmaar en omstreken! We willen het gala vooral laagdrempelig houden en er een gezellige avond van maken met een zakelijke knipoog", aldus Business Café. De dresscode voor het gala is 'Black Tie', voor dames betekent dit een lange avondjurk en voor heren een smoking.

Het gala begint om 20:30 uur en eindigt om 01:00 uur. Kaarten kosten 45 euro en zijn te bestellen via eventbrite.nl. Groepen krijgen korting. Bij vier tickets geldt een korting van 13,50 en bij acht tickets een korting van 27 euro. De Ridderzaal is gevestigd aan Hof van Sonoy 1 in Alkmaar.  (foto: Heeren van Sonoy)
Pin It
Bekeken: 3246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/