Na het succes van vorig jaar opent BersaMaju, de jongerentak van Vereniging Tropenvrienden Alkmaar de deuren voor de derde editie van Pesta BersaMaju. Het feest vindt plaats op zaterdag 3 november in Koel310 in Alkmaar. BersaMaju organiseert evenementen met als doel de Indisch/Molukse cultuur te behouden en voort te zetten. Er is een programma waar de energie vanaf bruist. Muziek, cultuur en eten staan centraal bij Pesta BersaMaju.

Pesta BersaMaju is voor iedereen die interesse heeft voor de Indische en Molukse cultuur. Zo hebben zij deze editie als hoofdact de fantastische liveband Massada. Deze band zal ruim een anderhalf uur durende show geven. In het voorprogramma worden de bezoekers getrakteerd op een culturele injectie van dansgroep Nusantara Seni Indonesia en de Indo Rock band ‘Wipe Out Selection’. Na het optreden van Massada is de avond nog niet ten einde. DJ Joshua en DJ DNS knallen het dak van Koel310 eraf met onder andere Hiphop en R&B dance classics. Onder het genot van heerlijk Indisch eten van twee cateraars en een Bintang biedt Pesta een moment om met familie, vrienden en bekenden bij elkaar te komen.

Het feest begint om 20:00 uur en eindigt om 03:00 uur. Koel310 is gevestigd aan Koelmalaan 310 in Alkmaar. Kaarten vooraf bestellen kan via ticketkantoor.nl en kosten 12,50. Aan de deur een ticket kopen kost 15 euro. Meer informatie staat op Facebook.
Pin It
Bekeken: 3165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/