De financiële gezondheid van het Noordwest Ziekenhuis werd met een  rapportcijfer 10 beoordeeld in het benchmarkonderzoek van onderzoeksbureau BDO.

BDO doet jaarlijks een financiële stressmeting onder ziekenhuizen in Nederland. Ondanks het mooie cijfer is Noordwest van de vijfde plaats gezakt naar de tiende.

Ook het Beverwijkse Rode Kruis Ziekenhuis en het Spaarne Gasthuis scoorden het rapportcijfer 10. Deze ziekenhuizen staan nu op de veertiende en twaalfde plek.

Gemiddeld hebben Nederlandse ziekenhuizen het cijfer 7,2 gekregen, vorig jaar was dat nog 7,1. Hoewel de cijfers de indruk geven dat het goed gaat met de Nederlandse ziekenhuizen benadrukt BDO dat het slechts schone schijn is. "Door de dalende rendementen van ziekenhuizen in combinatie met personele krapte en te verwachten toenemende vraag staat de beschikbaarheid van zorg sterk onder druk."
Pin It
Bekeken: 3155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/