De SeniorenPartij Alkmaar (SPA) heeft het college vragen gesteld over de capaciteit van de gasopslag in de Alkmaarse wijk Bergermeer. Dit heeft de partij gedaan naar aanleiding van het idee van TAQA Energy om de opslagcapaciteit van gasopslag in de Bergermeer uit te breiden. Daarvoor moet de maximale reservoirdruk namelijk worden verhoogd van 133 bar naar 150 bar.

De SPA heeft het college gevraagd of deze ervan op de hoogte is van het idee van TAQA Energy en of er overleg is geweest tussen de gemeente, het Ministerie van EZK en TAQA. Ook vroeg de partij of het college het ermee eens is dat dit idee tot ongerustheid kan leiden en zo ja, welke veiligheids- en milieugaranties er dan geboden kunnen worden.
Pin It
Bekeken: 2788x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/