Woensdag 14 november is het kindermiddag bij Hortus Alkmaar. De kinderen gaan onder begeleiding wol vilten. De kinderen leren tijdens de anderhalf uur durende workshop hoe ze wol kunnen vilten en versieren. Ze maken een hoesje voor om een glazen potje. Met een waxinelichtje erin is het een windlichtje voor op de tuintafel.

De workshop duurt van 14:30 tot 16:00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Meedoen bedraagt 8,50 inclusief alle materialen en limonade. Hortus Alkmaar is te vinden aan Berenkoog 37 in Alkmaar. Meer informatie staat op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2125x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/