Inmiddels staat winkelcentrum Ringers al jaren leeg en voegde het weinig positiefs toe aan de uitstraling van Overstad. Maar daar komt verandering in. Eerder dit jaar heeft projectontwikkelaar AM RED, eigenaar van de Noorder Arcade, het zielloze pand van 13.000 m² overgenomen van gebiedsontwikkelaar BPD.

AM RED wil het voormalige thuis van onder meer speelgoedwinkel Toys R Us en elektronicagigant Mediamarkt transformeren tot "regionale winkel-, leisure- en horecavoorziening met circa 1.000 parkeerplaatsen". Nu de oude Mediamarkt en de passageingang tegen de vlakte liggen staat het Ringerscomplex voor het eerst sinds jaren weer helemaal vrij. Ook de ingang aan de kant van de Kwakelkade moet wijken.

Er komt wel een nieuwe doorgang naar de Noorder Arcade zodat er volgens de ontwikkelaar "meer massa en een grotere trekkracht op het winkelend publiek en potentiële winkeliers ontstaat".
Pin It
Bekeken: 3228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/