In Alkmaar wordt al geruime tijd gesproken over realisatie van een vierde woonwagenlocatie in De Driehoek in de Vroonermeer, de plek waar nu het noodgebouw van basisschool de Lispeltuut staat. Woonwagenbewoners hebben recent aangegeven zich zorgen te maken of ze deze locatie wel toegewezen krijgen.

Volgens gemeente Alkmaar hoeven de woonwagenbewoners zich geen zorgen te maken. De gemeente wil het namelijk wel, maar er is simpelweg geen plaats zolang het noodgebouw van de school er staat. "Het is wachten tot het nieuwe gebouw van de Lispeltuut gebouwd is", aldus een gemeentewoordvoerster.

Het college van burgemeester en wethouders heeft afgelopen dinsdag uitgesproken dat het college een welwillende houding heeft over de realisatie van een locatie voor huisvesting van woonwagenbewoners in De Driehoek. De locatie is dan ook al geruime tijd gereserveerd voor woonwagens.  "Zodra de school daar weg is kunnen de woonwagens er komen", aldus de woordvoerster. "Maar hoe langer het noodgebouw er blijft staan, hoe langer de woonwagenbewoners moeten wachten."

Op 9 november wordt er overleg gevoerd tussen de gemeente en de vertegenwoordigers van de woonwagenbewoners. Er zal worden gepraat over de wensen en situatie van de bewoners. In januari 2019 wordt er met Woonwaard gesproken over het hele plan.
Pin It
Bekeken: 3374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/