Eric Westhoek wordt 1 januari 2019 bestuurder van Hogeschool iPabo in Alkmaar en Amsterdam. Tot die tijd is hij nog werkzaam als directeur van het domein Business Finance & Law van Hogeschool Inholland. Westhoek volgt Tita Bredée op, die donderdag bestuurder werd van Helicon opleidingen in Den Bosch.

Rien Timmer, voorzitter van de raad van toezicht van de iPabo, is blij met de snelle benoeming, die tot stand kwam na een positief advies van de MR. "Met Eric Westhoek krijgen we een enorm ervaren bestuurder aan het roer die op alle voor de iPabo relevante terreinen zijn sporen heeft verdiend. Zijn passie voor het primair onderwijs en het opleiden van leraren maakt hem samen met zijn brede ervaring tot een bestuurder die goed bij de iPabo past en onze hogeschool met visie kan leiden. We verheugen ons als raad van toezicht op de samenwerking met hem."

Eric Westhoek werkte 13 jaar in het basisonderwijs en 28 jaar voor Hogeschool Inholland en rechtsvoorgangers. Hij was daar onder meer op de Pabo actief als docent en was projectleider onderwijsontwikkeling en programmadirecteur. Later was hij werkzaam als directeur van de School of Social Work, directeur van een aantal economische domeinen en vestigingsdirecteur Rotterdam van Inholland.

Westhoek zal vol overtuiging beginnen aan zijn nieuwe bestuurdersfunctie. "Mensen maken scholen, zo is mijn stellige opvatting", aldus Westhoek. "Dat geldt voor het basisonderwijs, maar ook voor de iPabo zelf. Aan de opleiding van die mensen en de ontwikkeling van de iPabo zelf lever ik samen met iedereen binnen de iPabo graag een bijdrage."
Pin It
Bekeken: 2611x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/