FNV kondigt vanaf maandag stiptheidsacties in regio Noord-Holland aan.  Witte Kruis, de ambulancedienst die voornamelijk regio Groot Alkmaar bedient, doet niet mee aan deze actie.

In tegenstelling tot FNV heeft CNV wel met de werkgevers een akkoord kunnen bereiken. "Onze ambulancemedewerkers willen eerst het voorstel van CNV afwachten, " zegt regiomanager Noord-Holland Frank Lagerweij van Witte Kruis, "later deze week is er een informatieavond om dit voorstel te bespreken." Binnen Witte Kruis zijn zowel CNV-leden als FNV-leden werkzaam. 

De andere uitvoerder Veiligheidsregio NHN heeft twee ambulanceposten in Noord-Holland die wel meedoen met de stiptheidsactie. "Spoedeisende hulp voeren we sowieso uit," zegt Mariette Bakker van Veiligheidsregio NHN. "Onze posten in Wognum en Den Helder voeren alleen stiptheidsacties uit op de niet-spoedeisende vervoer van patiënten. De ambulance keert dan eerst terug naar de post, voordat het aan de niet-spoedeisende rit begint."

Volgens FNV loopt de beloning voor ambulancemedewerkers achter vergeleken met andere collega's in de zorg. Het ambulancewerk moet aantrekkelijk blijven en daarom eist het FNV een loonsverhoging van 7,5%.
Pin It
Bekeken: 2234x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/