Het Leger des Heils Alkmaar gaat beginnen met een nieuw initiatief: een avonturenclub voor kinderen. De club is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en is onderdeel van Scouting Nederland. Het is de bedoeling dat kinderen leren om zelfstandige en verantwoordelijke volwassenen te worden. Er wordt veel aandacht besteed aan normen en waarden, en dat op een gezellige manier.

De avonturenclub wordt geleid door zorgvuldig geselecteerde vrijwilligers die getraind zijn in het leiden van zo een club en een VOG verklaring hebben. Bij de club leren de kinderen onder andere vuur maken, koken, een schat zoeken en vrienden maken.

De avonturenclub zal op woensdag 14 november van start gaan en dan elke woensdagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur plaatsvinden. De eigen bijdrage bedraagt 5 euro per kind (met een maximale bijdrage van 10 euro).

Kinderen mogen één keer gratis komen kijken als ze nog niet zeker weten of ze het leuk zullen vinden. Opgeven kan telefonisch via 0725616020 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Leger des Heils Alkmaar is gevestigd aan Burgpoelwaard 2-4 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2464x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/