Maandagavond heeft de Alkmaarse gemeenteraad unaniem de programmabegroting 2019 en de meerjarenbegroting 2020 - 2022 goedgekeurd. Dat er eigenlijk geen nieuw beleid in staat zal ertoe bijgedragen hebben dat er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, weinig weerstand bestond. Zelfs niet bij Maya Bolte van Leefbaar Alkmaar en dat leverde haar applaus op.

Met de nieuwe begrotingen wordt min of meer de koers van de vorige coalitie voortgezet. Opvallend is dat er alvast 350.000 euro apart is gezet voor een financiële injectie in Victorie, terwijl het poppodium pas net ruim een jaar open is.

Maar er zijn wel nieuwe plannen in opzet, verzekerden de wethouders, zoals nieuwbouwprojecten en geluidsschermen met zonnepanelen langs de Schagerweg en de Nollenweg.

 
Pin It
Bekeken: 2601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/