Zondag 18 november wordt er in de Noordeinder Vermaning in Noordeinde een muziekvoorstelling gegeven door het Inner Lines. Het duo, Ruud Legdeur (piano, gitaar, viool en zang) en Judith Komen (piano, zang en shruti box) speelt 'Wolfsvrouw', een muzikale mythe vol Schots-Gaelic, Engelse en Nederlandse liedjes.

'Wolfsvrouw' vertelt het verhaal van een oude vrouw in een woud op zoek naar wolvenbotten. Elk stukje wolf is weer een verhaal op zich. Zo legt zij een compleet skelet. De Wolfsvrouw zingt met alles wat in haar is de wolvenbotten tot leven. Ruud en Judith maken een sprookjesachtige, bedwelmende voorstelling. De Wolfsvrouw neemt hen mee naar het woud, vertelt hun haar verhaal en zij vertellen het weer aan het publiek.

De aanvang is om 15:00 uur. Entree bedraagt 12,50 en voor donateurs 10 euro. Reserveren kan op noordeindervermaning.nl. De Noordeinder Vermaning is gevestigd aan Noordeinde 18 in Noordeinde.
Pin It
Bekeken: 2140x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/