Dinsdagavond 11 december organiseren Hogeschool Inholland, Greenport NHN, FICA en Clusius College het evenement ‘Opgroeien met smaak’ bij het Clusius College in Alkmaar. Dit evenement staat in het teken van gemak, humor en lekker eten met betrekking tot opgroeiende kinderen. ‘Opgroeien met smaak’ valt onder Food Train 2018, wat bestaat uit een reeks evenementen die gericht zijn op smaak, smaakbeleving en gezonde voeding.

Tijdens het evenement deelt receptontwikkelaar en kinderkookboekenschrijfster, Gees van Asperen, haar kennis en praktijkervaring met betrekking tot gezond en lekker koken voor kinderen. Gees van Asperen schreef het boek ‘Van kleine spruit tot toffe peer’. Een vrolijk kook-, kijk-, leer- en doeboek voor ouders, waarmee kinderen kunnen leren hoe leuk, gezond en lekker groente en fruit zijn. Naast receptontwikkelaar Gees van Asperen zullen lector Feike van der Leij, docent Malou Bakuwel en kok Maarten Bosch van Inholland de bezoekers met praktijkvoorbeelden meenemen in de theorie achter smaak en gezonde voeding. De avond wordt afgesloten met een interactieve sessie.

‘Opgroeien met smaak’ is toegankelijk voor iedereen met interesse in smaakvolle en gezonde voeding voor opgroeiende kinderen. De deelname van het evenement is gratis. Onder de aanwezigen verloten worden 25 gesigneerde boeken 'Van kleine spruit tot toffe peer' van Gees van Asperen.

De avond duurt van 19:00 tot 21:30 uur. Het gehele programma is te vinden op fica.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met voornaam en achternaam. Het Clusius College is gevestigd aan Drechterwaard 10 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2118x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/