Zaterdag 8 december organiseert Hortus Alkmaar de kruidenworkshop 'Je buik in balans.' Mensen die pijn in hun buik hebben na het eten of maagzuur of een opgeblazen gevoel hebben kunnen deelnemen aan de workshop. Er wordt uitgelegd hoe bepaalde klachten ontstaan en hoe de spijsvertering werkt. Ook maken de deelnemers een kruidenbuiltje en proeven ze een kruidenelixer en ze krijgen een reader met handige tips mee naar huis.

De workshop duurt van 14:30 tot 17:30 uur. Deelname bedraagt 22,50, inclusief alle materialen. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hortus Alkmaar is gevestigd aan Berenkoog 37.
Pin It
Bekeken: 2044x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/