De nieuwe thrillerserie LOIS is vanaf woensdagavond om 21:25 uur te zien op NPO 1. Vooral in Alkmaar zal er met spanning gekeken worden: de stad staat namelijk voor een groot gedeelte centraal in het verhaal, dat meldt mediapartner NH Nieuws.

De afgelopen maanden zijn er meerdere opnames geweest in Alkmaar. De serie, die is gebaseerd op de boeken van bestsellerauteur Simone van der Vlugt, zocht afgelopen maart nog figuranten voor een grote opnamedag op de Vismarkt in Alkmaar.

Simone van der Vlugt schreef meerdere boeken waarin de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga de hoofdpersoon is. De schrijfster woont met haar man en kinderen zelf ook in de stad.

De hoofdrol wordt gespeeld door Noortje Herlaar. Er is op flink wat plekken in Alkmaar gefilmd, waaronder de gevangenis en het IJkgebouw. (foto: NH Nieuws)
Pin It
Bekeken: 6913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/