De twee locaties van Rabobank Alkmaar e.o. en Noord-Kennemerland in Castricum worden in april één: Rabobank Alkmaar en omstreken. Dat hebben de ledenraadsleden afgelopen maandag gezamenlijk besloten.

Het wordt één van de grootste lokale vestigingen van Nederland en gaat zich uitstrekken over Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Heiloo, Castricum, Waarland, Tuitjenhorn en Warmenhuizen. Voor acht werknemers betekent dat het einde van hun baan.

Met dit besluit is de rust bij het bedrijf weer even terug, maar het is zeker niet de laatste verandering. Volgens directeur Ralph van Soomeren blijft de bank in beweging. Het is niet de eerste samenvoeging binnen het bedrijf, eerder dit jaar fuseerde ook vestigingen in Friesland en Zuid-Holland al. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/