De nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg heeft de naam ‘Oudorperzand’ gekregen. Deze naam verwijst naar de plek waar het is gebouwd: op een oude zandduin, door de eeuwen heen één van de weinige plekken die altijd droog heeft gestaan. Oudorperzand heeft 48 zelfstandige appartementen verdeeld over twee woonlagen. Het is geschikt voor mensen met dementie, maar ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Oudorperzand onderscheidt zich doordat het wonen een voortzetting is van het leven zoals de mensen dat gewend waren. Ze wonen zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is. De eigentijdse appartementen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen plek buiten en voor de bovenwoningen komt een groot gezamenlijk terras. De nieuwbouw biedt verschillende ontmoetingsplekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement.

In april dit jaar konden Oudorpers meedenken over de nieuwe naam voor de woonzorglocatie, de winnaar is dus Oudorperzand geworden. Naar verwachting wordt het gebouw in het voorjaar officieel geopend.
Pin It
Bekeken: 2837x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/