Regelmatig verblijven er een paar honderd gastarbeiders bij Europarcs in Oost-Graftdijk. De veelal uit Oost-Europeanen zorgen zelf voor weinig overlast, maar wel alle auto's waarmee ze deze kant op komen. Bewoners klagen tot in West-Graftdijk over de invasie van auto's met wit kenteken, waardoor ze dikwijls moeite hebben een parkeerplek. Al het verkeer levert soms ook gevaarlijke situaties op. Dit meldt het NHD.

Vooral tijdens de Sinterklaasintocht in West-Graftdijk hadden bewoners de grootste problemen met parkeren en met de doorstroming. Auto's werden maar gewoon in bermen geplant. Er heeft al eens een zwaar ongeluk plaatsgevonden en ook is een brug eens zwaar beschadigd.

Een aantal inwoners van West-Graftdijk gaat komende week in gesprek met de verantwoordelijk wethouder en de eigenaar van Europarcs. De eigenaar wordt deels verantwoordelijk gehouden voor de overlast. Hij laat de gastarbeiders veelal buiten het terrein parkeren en heeft wel vaker gedreigd met boetes. Er wordt gespeculeerd dat de eigenaar bang is voor imagoschade.
Pin It
Bekeken: 3289x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/