Afgelopen vrijdag is een 14-jarige pizzabezorger overvallen op de Koelmalaan in Alkmaar. Dat gebeurde rond 20:00 uur. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

De jongen belde aan om de pizza's af te leveren, maar er deed niemand open. Op dat moment werd hij aangesproken door vier of vijf jongens die achter hem stonden. De koerier kreeg meerdere klappen en moest zijn telefoon en de pizza's afgeven. De daders gingen er uiteindelijk vandoor met de pizza's en wat kleingeld.

De jongens die de overval pleegden zijn allemaal tussen de 14 en 18 jaar oud. Eén van hen droeg een rode jas, één een blauwe en één een zwarte. Verder droegen ze allemaal een capuchon.

Wie iets gezien heeft of informatie heeft over de overal wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844. Anoniem kan ook, via 0800 7000.
Pin It
Bekeken: 2923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/