In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee in de Lotharingenstraat geparkeerde auto's door brand verwoest. Ondanks de snelle komst en actie van de brandweer op een melding van rond 03:45 uur, kon niet worden voorkomen dat beide voertuigen als total-loss moeten worden beschouwd.

De eigenaar van een van de auto’s liep buiten om zijn hondje uit te laten toen hij een rode gloed vanaf zijn auto zag komen. Hij ontdekte de brand. Hij probeerde de brand nog te blussen, maar er was geen houden aan. Het vuur sloeg vervolgens over naar de auto, die direct naast de zijne stond.

Er wordt "ernstig" rekening gehouden met brandstichting. De politie heeft in de omgeving bestuurders staande gehouden in auto's die niet in de buurt 'thuishoren', om te vragen wat ze 'zo laat nog op straat deden'. Voor zover bekend leverde dat geen verdachte op.

Er wordt onderzoek gedaan naar sporen en de toedracht van de brand. Daarbij worden nog twee branden in ogenschouw genomen. Rond 03.30 uur gingen een auto en een bestelbus in vlammen in Bergen en rond 06:45 uur was een auto doelwit bij een grafstenenfabrikant op de Boekel tussen Alkmaar en Akersloot. Vooral de eerste twee branden zouden qua tijdlijn bij elkaar kunnen passen.
Pin It
Bekeken: 2295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/