Hij zou nooit betrapt zijn geweest als hij zich netjes had gedragen, maar de drugsdealer uit Alkmaar kon zich niet inhouden. Donderdag rond 15.45 uur kreeg de 40-jarige man een bekeuring voor parkeren op een invalideplek op het Geert Groteplein, werd boos en vanaf toen ging het van kwaad tot erger.  Een agent voelde zich zelfs genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken.

De politie zag de een auto zonder invalideparkeerkaart staan op een invalideparkeerplaats op het Geert Groteplein. Toen de agenten de gegevens van de auto opvroegen ter controle, kwam net de eigenaar aanlopen. De 40-jarige Alkmaarder werd boos toen hij een bekeuring kreeg, stapte in zijn auto en reed weg. Hij reed netjes de parkeerplaats rond, maar gaf gas toen hij een agent op de weg zag staan en stuurde in zijn richting. Vrezend dat hij zou worden aangereden, trok de politieman zijn wapen en dwong zo de automobilist te stoppen.

Tijdens zijn aanhouding vond de politie elf wikkels met vermoedelijk harddrugs en een zakje wiet in de kleding van de Alkmaarder. De drugs zijn in beslag genomen. Uit een speekseltest bleek bovendien dat de verdachte THC - de werkzame stof uit wiet - in zijn lichaam had.  De man moest bloed afstaan voor onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut.
Pin It
Bekeken: 4335x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/