Afgelopen weekend werd opgemerkt dat de twee gouden duiven op de Accijnstoren van Alkmaar waren gevlogen. De vraag was echter waarom: waren ze vanwege de renovatie van het torentje tijdelijk verwijderd, is het een jaarwisselingsgrap en komen ze later weer opduiken, of zijn ze gewoon echt gejat?

Inmiddels is duidelijk dat de twee duiven gestolen zijn. Dit liet een woordvoerder van de gemeente weten. De diefstal moet aardig wat moeite gekost hebben, want al waren de duiven op het Accijnstorentje makkelijk bereikbaar via het steigerwerk, ze zaten toch echt stevig verankerd.

De gemeente doet aangifte van diefstal, maar wie weet komen de duiven weer bovenwater. Omdat de dief spijt krijgt, of omdat het toch om een "geintje" gaat. Zo verdween de tuinkabouter van een Canadese vrouw rond de jaarwisseling van 2015 op 2016 en kwam acht maanden later terug met een reeks selfies van allemaal avonturen.
Pin It
Bekeken: 3350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/