Dinsdag 29 januari vindt bij Bibliotheek Kennemerwaard in De Rijp een workshop Genealogie plaats. De workshop wordt in samenwerking met het Regionaal Archief georganiseerd en wordt gegeven door Harry de Raad van het Archeologisch Centrum Alkmaar.

Familieonderzoek is spannend en kan zelfs verslavend zijn. Cursisten ontdekken allerlei bijzonderheden over hun voorouders, bijvoorbeeld waar ze woonden of hoe ze leefden. Harry de Raad leert hoe te werk te gaan bij het genealogisch onderzoek. Hij leert hoe mensen vertrouwd gemaakt worden met de bronnen die geraadpleegd moeten worden en hoe ze gebruikt moeten worden.

De workshop begint om 19:30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan op bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de receptie van de bieb.
Pin It
Bekeken: 1988x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/