De Jumbo supermarkt aan de Paardenmarkt in Alkmaar krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, zodat klanten gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit zaterdag 26 januari om 18:00 uur tijdelijk de deuren. Woensdag 13 februari kunnen klanten weer terecht in de, volledig vernieuwde, winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt klanten met een feestelijke opening om 09:00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen een gratis appeltaart. Filiaalmanager Remy Staring vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1450 vierkante meter vloeroppervlakte.”

In de nieuwe winkel is meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse pizza’s verkrijgbaar om thuis af te bakken. Ook komt er een nieuw versplein, waar klanten volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren,  brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen zij zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De slijterij is ook uitgebreid, met name het assortiment aan speciaalbier wordt flink verbreed.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing aan de Paardenmarkt kunnen klanten terecht bij de Jumbo supermarkten aan de Winkelwaard, Muiderwaard en Johanna Naberstraat in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 7643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/