Het zal je maar gebeuren: zit je rustig in je auto, stapt opeens iemand met een vuurwapen in die geld eist. Het overkwam twee mensen in Alkmaar. In het TV programma Bureau NH van mediapartner NH Nieuws wordt aandacht besteed aan deze bizarre Grand Theft Auto-achtige zaak.

De incidenten deden zich voor bij de Corfstraat in Alkmaar, vlakbij de Albert Heijn. Eén van de slachtoffers werd zelfs beschoten door de gewapende man nadat hij weigerde om zijn geld af te staan en probeerde te vluchten. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond, maar het is niet duidelijk of het om een (schamp)schotwond gaat. Volgens politiewoordvoerder Wendy Boudewijn gaat het naar omstandigheden goed met hem.

Ook buurtbewoners reageren geschokt voor de camera. "Stel je ziet dat gebeuren, wat doe je dan? Ga je er achteraan? Heel heftig dit", zegt een mevrouw. De gewapende man gaat er uiteindelijk op een zwarte snorfiets (Piaggio Zip) vandoor en is op een bewakingscamera vastgelegd. De politie hoopt dat iemand de man herkent en met de tip komt die leidt tot de verdachte.
Pin It
Bekeken: 3152x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/