Donderdag heeft politie Alkmaar - Duinstreek in heel het werkgebied gespeurd naar locaties waar mogelijk hennepkwekerijen zijn gevestigd. Agent Van Wijk Twittert:  "Hierbij een revolutionair middel in gezet.... Sneeuw."

"Kwekerijtje op zolder? Tot binnenkort!", sluit Van Wijk af. Daarbij mag toch wel aangenomen worden dat de politie hennepkwekers niet genoeg tijd gunt om vlug hun hele handeltje op te doeken.

Vrijdagochtend werd, vanwege het schone dak, een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een huis aan de Breelaan in Bergen. Omwonenden kregen argwaan en belden de politie. Verstopt achter een groot schilderij troffen agenten een verborgen kamer met daarin een kwekerij met 142 planten. Een 56-jarige bewoner is aangehouden.

Donderdag was ook al een wietkwekerij opgerold aan de Breelaan in Bergen, deze keer boven restaurant Duinvermaak. Er stonden rond 150 planten. Ook hier is een bewoner aangehouden. (foto's: @POL_WijkBergen)
Pin It
Bekeken: 3417x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/