De tijd dringt voor het Zwarte Kerkje in Zuidschermer. Het rijksmonument uit 1665 zakt weg. Bestuursleden Gerry Teerenstra en Ineke Luybé zien het met lede ogen aan. De verrotte fundering moet zo snel mogelijk vervangen worden.

En om dat te voorkomen moet de kerk dus op de schop. In totaal is er 125 duizend euro nodig. Een hoop geld maar het is het meer dan waard volgens Ineke. Want hoewel de kerk al tijden niet meer gebruikt wordt voor de eredienst is het wel het hart van het dorpsleven.

Er is al wat geld binnen via fondsen en ook de gemeente Alkmaar heeft een aardig bedrag toegezegd. De hoop is dat het dorp ook de portemonnee trekt.
Pin It
Bekeken: 2671x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/