De politie zoekt getuigen van een inbraak met bedreiging, die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in een huis aan het Dr. Schaepmanplein in Alkmaar.  Rond 00:30 uur kwam de bewoner thuis. Toen hij zijn woonkamer binnenliep kwam hij oog in oog te staan met twee inbrekers. Het duo was binnen gekomen door de achterdeur de forceren. De twee bedreigden de bewoner en wisten te vluchten.

De daders hebben een sportief postuur, een blanke huidskleur en zijn rond de twintig jaar. De ene droeg een zwarte muts, zwarte bovenkleding en een zwarte joggingbroek. De andere droeg ook zwarte kleding, had kort donker haar en droeg een rugzak. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Pin It
Bekeken: 3189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/