De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige Heerhugowaarder aangehouden wegens mishandeling op het Coolplein in Heerhugowaard. Als gevolg van de mishandeling moesten twee slachtoffers, een 23-jarige Alkmaarder en een 24-jarige Heerhugowaarder, zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Even na  02.30 uur kreeg de politie melding van een grote vechtpartij op het Coolplein waarbij zo’n twintig mensen betrokken zouden zijn. Toen agenten ter plaatse kwamen was van een vechtpartij inmiddels geen sprake meer. Wel bleken twee mensen verwondingen te hebben opgelopen. Getuigen wezen de 19-jarige Heerhugowaarder aan als dader en meldden dat hij de slachtoffers onder andere tegen het hoofd had geschopt.

De verdachte werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident.
Pin It
Bekeken: 3733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/