Intertoys is failliet en dat zorgt pijnlijk genoeg voor drukte in de filialen, waaronder die in Alkmaarse. Omdat cadeaubonnen na komende zondag niet meer verzilverd kunnen worden wilden veel mensen dat zaterdag nog doen. Nog voordat de deuren open gingen stonden er al mensen te wachten. Later op de dag ontstond er chaos vanwege problemen met de computers.

Het systeem van Intertoys dat de cadeaubonnen verwerkt ging plat als gevolg van een DDoS aanval en dat zorgde voor flinke wachtrijen door heel het land. In Alkmaar liep de wachttijd voor de kassa op tot zo'n 40 minuten, mensen stonden buiten in de rij. Mogelijk zijn er zondag ook nog wat problemen, omdat het systeem door de massale toeloop zwaar belast wordt. Vrijdag zouden er nog tienduizenden cadeaubonnen in omloop zijn geweest, goed voor zo'n 1 miljoen euro.

In een aantal vestigingen zorgde het lange wachten voor frustratie en aggressie. In de Intertoyswinkel in Wezep bespuugden 'klanten' het personeel en gooiden ze met spullen. De medewerkers stonden huilend achter de kassa. Speelgoed werd ook gewoon onbetaald meegenomen waarop de vestiging werd gesloten. Ook in het filiaal in Amstelveen waren wantoestanden, waardoor deze moest worden gesloten. De Intertoys-winkels blijven voorlopig open. Er wordt ook gekeken naar een doorstart.
Pin It
Bekeken: 3798x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/