In maart worden weer allerlei Dag & Dauw activiteiten georganiseerd voor en door 60-plussers op diverse locaties in Alkmaar. Het accent ligt bij deze activiteiten niet alleen op bezig zijn of iets leren, maar ook op een gezellig samenzijn.

Dinsdag 5 maart is er een workshop collage maken in bibliotheek Alkmaar Centrum. Lekker knippen, scheuren en plakken. Stukjes blauw papier worden een zomerlucht of juist een abstract schilderij. Van alles is mogelijk met deze creatieve kunstvorm. De workshop staat leiding van Cora Vries en wordt gegeven tussen 10:00 en 11:30 uur.

Donderdag 7 maart geeft Guido Lamm van 12:00 tot 13:00 uur een optreden in De Oldeburgh in Oudorp. De deelnemer aan The Voice Senior 2018 is zanger van het Nederlandse luisterlied en kleinkunst. Op interactieve wijze brengt Guido zijn programma ‘Ouder worden is niet voor watjes’ ten gehore, met liedjes onder andere van Ramses Shaffy, Toon Hermans, Wim Sonneveld en Guus Meeuwis. Aansluitend kan er genoten worden van een warme tweegangenlunch voor 7,50 euro. Aanmelden hiervoor kan onder andere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij voorkeur tot vier dagen van tevoren.

Dag & Dauw activiteiten kosten 4,50 euro bij online voorverkoop en 5 ter plaatse. Kijk voor meer informatie, bijvoorbeeld over voordeel met de AlkmaarPas, op dagendauwagenda.nl.
Pin It
Bekeken: 2413x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/