Om straks ruimte te bieden voor de toekomstige afslag Heiloo van de A9 moest een oude stolpboerderij eraan geloven. De afgelopen weken is de stolp ontkleed tot aan het houten skelet, dat gespaard wordt om later als 'landmark' te fungeren bij de nieuwe aansluiting. Maandag werd het raamwerk verplaatst en mediapartner NH Nieuws was erbij.

Twee weken geleden begonnen slopers aan de klus. Maandag stond het houten geraamte van de stolpboerderij aan de Lagelaan volledig gestript te wachten op de verhuizing. De 19e eeuwse stolp moet plaatsmaken voor de toegangsweg tussen Heiloo en de snelweg A9.

Het houten karkas van de stolp krijgt later een plekje bij de afslag. Waar precies is nog niet bekend, meldt het projectteam Aansluiting A9. Vandaag werd het skelet van haar oude vertrouwde plek gehesen en even verderop voor tijdelijk gestald.
Pin It
Bekeken: 3495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/