BAS heeft het gemeentebestuur vragen gesteld over de autobranden die de laatste jaren hebben plaatsgevonden in Alkmaar. De fractie constateert dat er de laatste vijf jaar een "flinke stijging" in het aantal incidenten is en wil meer details weten.

BAS wil weten of de autobranden verspreid waren over de stad of dat ze  vaker voorkomen in bepaalde wijken of buurten. Verder vraagt de fractie naar de spreiding van de autobranden over het jaar. Dat er een zwaartepunt ligt rond de jaarwisseling was laatst in ieder geval duidelijk, maar mogelijk zijn er nog meer perioden waarin ze relatief vaak voorkomen.

Tot slot wil BAS weten of het college bereid is om meer Stadstoezicht in te zetten op locaties en dagen dat het risico op autobranden hoger blijkt te zijn.
Pin It
Bekeken: 2976x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/